Zijne doorluchtige hoogheid Krekkelstadsprins Niek

 

Niek Wennink is 28 jaar en in Krekkelstad geboren en getogen. Samen met 2 compagnons runt hij de Jaargetijden in het Volkspark. Naast zijn bedrijf en carnaval heeft hij weinig tijd voor zijn hobby skiën. Dit doet hij erg graag al is het voor het echte werk wel een stukje rijden. De après-ski is echter wat makkelijker hier, hij is dan in het weekend ook regelmatig ergens in de binnenstad te vinden.   

 

Een jaar of 3 geleden kwam hij door vrienden in aanraking met het carnaval in Krekkelstad. Sindsdien heeft hij er al aardig wat feestjes op zitten en hebben er ook al aardig wat feestjes in de Jaargetijden plaatsgevonden.

 

Toen Niek werd gevraagd door de keuzecommissie schrok hij eerst wel even, nog maar zo kort bij de EKV en nu al gevraagd worden. Na kort overleg met zijn vriendin Niniek was daar al snel een volmondig JA! Gelukkig staat zij er ook helemaal achter, ze is een geboren Brabantse dus de carnaval is haar met de paplepel ingegoten.

 

Over zijn secretarissen Guus en Remco hoefde hij niet lang na te denken. Zij lopen alweer een aantal jaren mee met de carnaval en hebben inmiddels hun plek gevonden in diverse functies en commissies binnen de vereniging. Buiten dat ze beide goede vrienden van niek zijn zie je ze regelmatig achter de bar staan bij de Jaargetijden om de mensen “ nat te hoaln ”. 

 

 

Secretaris Guus

 

Guus Mistrate Haarhuis werd 27 jaar geleden geboren in Zenderen.  In dit kleine dorpje werd altijd al fanatiek carnaval  gevierd dus is het carnaval vieren hem van jongs af aan al aangeleerd. En dat is ook nooit meer anders geweest. Ondanks het verhuizen naar Drenthe op 11 jarige leeftijd waar men geen carnaval  kent, toog hij toch elk jaar tijdens de carnaval weer richting het Twentse land om hier een weekend feest te vieren. Sinds 8 jaar is hij terug in Twente namelijk in Enschede, waar hij 3 jaar geleden in aanraking kwam met het carnaval. Hij werd lid van de Klotterboksen en stortte zich meteen weer fanatiek in het carnavalsleven. 

 

Guus werkt al 7 jaar in de horeca. Waarvan de laatste 5 jaar bij Parklocatie de Jaargetijden in het Volkspark. De locatie waar vanaf dit jaar weer veel mooie carnavalsfeestjes gevierd zullen worden.

 

 

Secretaris Remco

 

Remco Vree Egberts, geboren te Nieuw-Heeten is 26 jaar en is werkzaam als QHSE manager bij Lab Ofichem.  Sinds Januari 2011 woont Remco samen met zijn vriendin Rosalien in het Janninkscomplex. Remco viert al vanaf een jaar of 4 carnaval in het dorp bij zijn ouders.  Zijn vader is een aantal jaren lid geweest van de Raad van Elf van de hekknsluuters (De carnavals vereniging van Nieuw-Heeten). Remco viert nu ongeveer een jaar of 3 carnaval in het mooie Enschede. Remco is actief als voorzitter van de OPTCIE en is nog lid van de Klotterboksen. Op het moment dat hem gevraagd werd om adjudant te worden moest Remco niet zo heel erg lang nadenken. Het leek hem erg leuk om naast Niek te staan.

 

Na het afstuderen van Remco in februari 2010 is Remco 40 uur in de week gaan werken bij Ofichem, maar af en toe een feest of partij werken bij de Jaargetijden doet hij nog steeds.