Trio stelt zich voor:

Prins Lowietje (Arnout Wekking)

Arnout is 27 en geboren en getogen in Krekkelstad. Arnout verdient de centjes voor het carnaval in het Medisch Spectrum Twente, als operatie-assistent. Hij heeft het carnaval in het bloed zitten. Dit is hem van huis uit meegegeven door zijn ouders (lid Raadsheren), die hem op jonge leeftijd lid maken bij de mini´s EKV. Na in 1994 mini secretaris te zijn geweest van miniprins Maurice, mag hij het jaar erop zelf de mini´s aanvoeren als Miniprins. Zijn moto luide toen: wie´j goat ait veurop. Na de Oonderboksen houdt hij dit motto nog steeds hoog in nu alweer zijn 6e jaar als voorzitter van de Klötterboksen.

2 jaar geleden heeft hij een heel mooi jaar gehad als secretaris van krekkelstadsprins Pardous. Hij weet dus hoe zwaar zo’n seizoen kan zijn, maar hoefde toch niet lang na te denken toen de keuze commissie hem vroeg om dit jaar het carnaval in krekkelstad voor te gaan. De Klotterboksen vieren dit jaar hun 33 jarig jubileum, en hij vindt het fantastisch om dit mee te mogen maken als Krekkelstadsprins.

Buiten het carnaval is Arnout al net zo’n feestbeest als tijdens het carnaval. Stappen is een grote hobby van hem, en ook een biertje in vak p met z’n vrienden is niet weg te denken uit z’n leven. Verder heeft die als hobby’s een enorme Grolsch verzameling, en achter in de tuin een beetje uit de kluiten gewassen Koi vijver.


Sik Klötter (Benjamin Urbach)

Benjamin is 32 jaar, vrijgezel. Sinds april is hij werkzaam op het Commando Diensten Centra van Defensie.
Carnaval viert hij pas, op een enkel kindercarnaval na, sinds seizoen 2005/2006. Sinds dien erg enthousiast. Sponsor van de KB, behorend bij de Dikkies en Leutzeukers. Tijdens het seizoen 2007/2008 mee gelopen met de Rv11 en sinds dit jaar officieel lid van de Rv11. Buiten carnaval heeft hij als vrijetijdsbesteding nog darten, uitgaan en actief zijn binnen het ballonteam.

Sik Boks (Rob van Hoof jr)

27 jaar geleden zette rob van hoof zijn eerste stap op de wereld. Hoe kon het ook anders dat hij, met zulke genen, 27 jaar later onderdeel is van het trio. Met ouders als rob en roelie van hoof ontkom je niet aan het carnavaleske gebeuren.
Al jong snoof hij de spanning op van grote wagens die pronkten tijdens de optocht. Hierdoor aangestoken werd hij later hoofd wagenbouw van zijn eigen karnaval vereniniging, de Klotterboksen. Niet alleen houd hij zich daar bezig met het timmeren en schilderen van wagens, ook is hij actief in de feestcommissie en staat hij met raad en daad zijn medeleden bij.
Ook op werkgebied houd Rob zich bezig met klussen. Sinds vier jaar is hij werkzaam bij Systabo en timmert hij daar aan de weg. Dat timmeren gebeurt van maandag tot donderdag buiten de deur. Tijdens deze dagen zit Rob in de kost.
Op donderdag wordt de tas weer gepakt en keert Rob naar huis om het weekend door te brengen met zijn vriendin, Susan. Samen met hun kat, Willem, wonen zij dichtbij het centrum van Enschede, op loopafstand van de kroeg. Het hoeft niet gezegd te worden dat daar vele uren worden doorgebracht.
Naast uitgaan is duiken een andere favoriete bezigheid van Rob. Op vrije zaterdagen trekt hij met zijn duikuitrusting erop uit om oude wrakken onderwater te bezichtigen.
Natuurlijk moet al dat bier en alle baco’s die in het weekend veelvuldig ingenomen worden er weer hard afgetraind worden. Om ervoor te zorgen dat zijn buik niet te groot wordt brengt Rob daarom met enige regelmaat een bezoek aan de tennisbaan.